Adidași Balenciaga Track

Balenciaga Track este un nou adidași pentru toamnă și iarnă care combină o construcție din piele și sintetică. cu elemente de performanță de drumeție. Pantoful a debutat la show-ul de toamnă/iarnă 2018 și va fi disponibil în cinci culori pentru bărbați și două pentru femei. Se va lansa și în varianta de culoare „Triple S”, care vine în portocaliu și albastru îndrăzneț. Balenciaga Track are o talpă de cauciuc întărită, banda de rulare extinsă și trageri la limbă și la călcâi.

Vezi si alte produse de la acelasi brand:

balenciaga track

Track 2

Adidașii Track revin cu răzbunare, iar Balenciaga revine cu un nou model. versiune: Track 2. Această actualizare a iconicului pantof de alergare prezintă o nouă parte superioară cu mai multe straturi, cu 176 de piese separate. O bază din plasă este combinată cu suprapuneri din piele sintetică pentru a crea o parte superioară izbitoare. Tocul prezintă marca Balenciaga și accente roșii și albastre. Talpa exterioară este un design clasic de adidași pentru alergare.

Track Mule

Pielea suplă a adidașilor Balenciaga Track Mule îi face o piesă confortabilă și versatilă. Au un deget migdalat și emblematica emblematică a casei. Adidașii sunt finisați cu o talpă de cauciuc și pot fi purtați cu o varietate de ținute de vară. Vin într-o varietate de culori pentru a vă completa garderoba. De asemenea, arată grozav cu o pereche de pantaloni scurți sau blugi.

Tyrex

Pantofii de sport Tyrex Balenciaga, proiectați de Demna Gvasalia, sunt un hibrid de două stiluri: o ghete de fotbal înainte de toamnă și un pantof de salsa. Combină tot ce este mai bun din ambele lumi – o fuziune a ghetei de fotbal din anii 2000 și un experiment Silly String care a mers îngrozitor de prost. Stilul rezultat este un pantof cu adevărat unic, care este praf de aur pentru generația TikTok.

Autenticitate

O modalitate de a descoperi un adidași Balenciaga fals este să examinezi cutia. O pereche adevărată de adidași va prezenta o monogramă în partea stângă și dreaptă a cutiei. O pereche falsă va avea un singur pantof pe cutie. Un alt mod obișnuit de a deosebi un fals de unul autentic este după culoare. Versiunea reală a unui pantofi sport Balenciaga va avea o culoare portocalie vie, în timp ce o replică va avea o culoare portocalie decolorată, decolorată.

Preț

Balenciaga Track este unul dintre cei mai emblematici adidași, combinând modă înaltă și atribute atletice. Are materiale GORE-TEX(r), un călcâi în cușcă și un sistem de dantelă integrat. Sigla clasică sans serif poate fi văzută pe părțile laterale ale adidașilor. Acești pantofi nu sunt ieftini, dar merită fiecare bănuț. Pentru a cumpăra o pereche de acești pantofi, va trebui să știți dimensiunea și culoarea articolului dorit.