Ochelari pentru calculator

Afișez 1 - 80 din 100 de rezultate

Ochelari pentru calculator

Odată cu omniprezența computerelor în societate, nu este surprinzător faptul că mulți oameni se confruntă cu oboseală oculară și alte probleme de vedere din cauza holbării la ecrane toată ziua. Ochelarii pentru computer sunt proiectați pentru a atenua aceste probleme, oferind o nuanță corectă a lentilelor care reduce strălucirea și îmbunătățește contrastul.

Provoacă oboseala ochilor

Acest lucru se realizează prin filtrarea anumitor lungimi de undă de lumină despre care se știe că provoacă oboseala ochilor. De exemplu, lumina albastră este adesea citată ca un factor care contribuie major la sindromul vederii computerizate (CVS). Prin blocarea luminii albastre, ochelarii de calculator pot ajuta la reducerea simptomelor precum oboseala ochilor, durerile de cap și vederea încețoșată.

Persoanele care petrec mult timp în fața unui ecran.

Nu toată lumea are nevoie de ochelari pentru computer, dar aceștia pot fi de ajutor în special pentru persoanele care petrec mult timp în fața unui ecran. Dacă vă confruntați cu oricare dintre simptomele CVS, ar putea merita să luați în considerare o pereche de ochelari pentru computer.