Pompe electrice de sân

Este foarte important ca bebelușii să bea lapte matern încă din prima zi de viață. Pentru a face totul mai ușor, există o soluție care să vă asigure confortul și vine în două versiuni. Desi pompele electrice de lapte sunt o inovatie in alăptarea la sân si preferate de majoritatea femeilor, avem si multe modele ale acestor produse manuale pentru mamici. Asigurați-vă că BPA nu este utilizat în nicio parte a pompei dvs. de sân.

Pompa de sân preia rolul bebelușului în sânul mamei atunci când bebelușului îi este prea lene să pompeze sau îi este interzis din punct de vedere medical să pompeze. Poate fi folosit și pentru a stimula lactația atunci când sânii nu produc suficient lapte. Cu 9 nivele, această pompă electrică pentru sân este portabilă, ușoară și suficient de discretă pentru a vă oferi încrederea și libertatea de a o folosi când și unde doriți. Este foarte silențios și vă oferă mai multe moduri de masaj, astfel încât să puteți găsi cea mai confortabilă modalitate de a vă stimula fluxul de lapte. Primele zile după naștere pot fi dificile pentru mamă și copil.

Sprijinul pentru alăptare este fundamental pentru strategia și misiunea noastră și suntem întotdeauna deschiși la discuții și parteneriate cu scopul principal de a promova alăptarea. Silențioasă și compactă, pompa de sân Spectra S1 are o baterie reîncărcabilă și moduri separate pentru reglarea și viteza de pompare, făcând-o mai personalizabilă și mai ușor de utilizat decât alte pompe de sân. Puterea de pompare este reglabilă atunci când pompa este atât în ​​modul de stimulare a lactației, cât și în modul de pompare. În primul rând, este necesar să vă spălați mâinile cu apă și săpun, apoi clătiți cu multă apă caldă.

  • Set pompa san electrica si aspirator nazal vezi oferta pe site!
  • Este extrem de silentioasa si va ofera o selectie de moduri de masaj, astfel incat puteti descoperi cel mai confortabil mod de a va stimula fluxul de lapte cu pompe san manuale sau electrice
  • pompa san electrica Spectra S2 Plus

Alte Recomandari

  • incalzitoare biberoane
  • portabila easycare
  • perne de alaptat
  • Pompa electrica sani portabila easycare baby

Dar, din păcate, nu este personalizabil și nu are un mâner pivotant, ceea ce îl face mai puțin confortabil de ținut în timpul sesiunilor lungi de pompare. Laptele matern este hrănitor și vital pentru dezvoltarea sănătoasă a unui copil. Acesta este motivul pentru care sprijinim cu fermitate scopurile și obiectivele Codului OMS.

La sugestia unui prieten bun, am testat pompa electrica de san Spectra 9 Plus precum si pompa de sân kidscare. Am folosit doar o pompă de mână înainte de asta, așa că cred că știu la ce să mă aștept. Dar nu este deloc ceea ce mă așteptam, din momentul în care am pus pompa de sân pe sân, parcă am pus-o pe Maria pe sân. Această pompă minunată masează ușor sânii pentru a stimula în mod natural glandele mamare să producă lapte.

În funcție de frecvența de utilizare, pompe sân sunt împărțite în pompe de sân ocazionale, pompe de sân de utilizare zilnică și pompe de sân cu destinație specială. Caracteristicile unei pompe electrice de san sunt adesea factorul decisiv in alegerea modelului potrivit pentru fiecare mama.

Este important să știți că alegerea unei pompe electrice dintre numeroasele pompe electrice de pe piață depinde în totalitate de nevoile dumneavoastră. Centrați pompa de sân pe zona sânilor și introduceți mamelonul în deschiderea pompei de sân. Dacă utilizați o pompă dublă, asigurați-vă că urmați procesul pentru ambii sâni. Dacă alterni între alăptare și alăptarea cu biberonul, este important ca bebelușul tău să nu simtă diferența.

Acest lucru este grozav pentru mamele care doresc să-și alăpteze bebelușii cât mai mult timp, dar trebuie să părăsească casa. Pe langa caracteristicile de top, o pompa electrica de san, alegerea acestui tip de produs este in mare masura determinata de atribute precum frecventa de utilizare, timpul de disponibilitate sau autonomia acestuia sau chiar nevoie de adaptor cablu usb sau nu. Mai jos poți citi ce trebuie să iei în considerare în alegerea pompei electrice potrivite pentru tine. Am descoperit că pompa manuală de sân Philips Avent ( Cel mai bun raport calitate-pret Conform sondajului Best buy award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias)

este la fel de eficientă la pompare ca pompele manuale de sân din clasamentul nostru anterior.

După 2 săptămâni, a început mastita și nu a încetat să facă alăptarea foarte dureroasă. Între centura cu antibiotice și sânii dureroși care voiau să explodeze, alăptarea a fost încercarea mea personală și am crezut că am câteva păcate de ispășit.

Sunt pe cale să renunț la alăptare, dar îmi doresc cu disperare să-mi alăptez copilul timp de cel puțin 6 luni.

Faza de stimulare folosește o metodă de pompare rapidă care imită sugerea rapidă și pe termen scurt a bebelușului pentru a iniția fluxul de lapte.

Apoi, fierbeți bucățile în apă timp de cinci minute pentru a le steriliza. De asemenea, in timp ce unele pompe de san pot fi ajustate pentru a se potrivi fiecarui san, altele sunt disponibile in marimi de la S la XL, in functie de lungimea bazei mameloanului.

Iată care sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a vă decide să cumpărați un anumit model. Corpul tău este conceput special pentru alăptare, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci totul singur. Simțiți-vă mai încrezător în ceea ce privește alăptarea, învățând toate elementele de bază, de la modul de pregătire până la abordarea situațiilor dificile. Compara produse multiple inainte sa cumperi pentru o decizie inteleapta fei ca vorbim de pompe san electrice sau manuale

• Tehnologie anti-scurgere unică, care împiedică curgerea înapoi a laptelui către motor

• Tempo-ul automat – trage și eliberează – imită ritmul de alăptare al unui copil

• Tehnologie inteligent

Mai gasesti la noi la oferte speciale: accesorii aparate aerosoli, patuturi copii, set cupe masaj din silicon, lenjeria intimă, carucioare copii.

Afișez toate cele 36 de rezultate