Îmbunătățiți-vă colecția de încălțăminte cu pantofi Balenciaga

pantofi Balenciaga

Dacă doriți să vă îmbunătățiți colecția de încălțăminte, nu căutați mai departe decât pantofii Balenciaga. Având siluete moderne și țesături tehnice, acești pantofi sunt modalitatea perfectă de a adăuga fler colecției tale de încălțăminte. Fie că ești după un pantofi sport cu toc înalt cu toc plat sau o sandală cu platformă cu toc plat și platformă, vei găsi ceva care se potrivește stilului tău. Și, deoarece Balenciaga oferă o gamă largă de stiluri, culori și materiale, cu siguranță veți găsi perechea perfectă.

Stiluri de pantofi Balenciaga

Dacă sunteți în căutarea unui pantof original, Balenciaga vă oferă o mare varietate de opțiuni. De la pantofi înalți de inspirație atletică până la pantofi sport ultra-feminini, colecția de încălțăminte a designerului poate fi alegerea perfectă. În plus, marca oferă diferite combinații de culori și stiluri pentru a se potrivi cu orice ocazie. De la casual la sexy, Balenciaga are o opțiune pentru fiecare femeie.

Pentru serviciu, Balenciaga are niște pantofi prietenoși cu îmbrăcămintea de lucru, perfecti pentru birou. Pielea neagră și forma înverșunată a degetelor de la glezne sunt complementul perfect pentru un pantalon clasic. În lunile mai calde, ia în considerare o pereche de sandale și un blazer pentru a oferi garderobei tale un nou aspect șic. Poți chiar să asociezi acești pantofi pregătiți pentru vară cu un tricou casual și blugi.

Materiale folosite

Materialele folosite la pantofii Balenciaga sunt atât interesante, cât și moderne. Aspectul de semnătură al mărcii a fost inspirat de arhitectură. Pantofii au tocuri bloc și piese de plastic colate. Pantofii lor sunt fabricați dintr-o varietate de materiale de înaltă tehnologie, care sunt atât confortabile, cât și frumoase. Colecția include, de asemenea, o varietate de combinații de culori. Mulți dintre pantofi sunt prietenoși cu veganii, ceea ce reprezintă un alt avantaj al alegerii încălțămintei vegane.

Marca de lux nu se referă doar la pantofii săi; are și o linie de prêt-à-porter. Prețul produselor sale variază de la șosete de 90 USD la o jachetă de 1.000 USD. Prețurile pantofilor Balenciaga depind de materialele folosite și de modele. Deoarece sunt fabricate din materiale scumpe, de obicei sunt foarte scumpe. De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că pantofii sunt confecționați din materiale de înaltă calitate, astfel încât să reziste mult timp.

Preț

Casa de modă Balenciaga are sediul la Paris și este unul dintre cele mai cunoscute nume din lume. Este în industria modei de mai bine de 100 de ani și este cunoscut pentru încălțămintea sa luxoasă și atemporală. Unele dintre cele mai populare stiluri ale mărcii includ adidașii Triple S gros, adidașii eleganti Speed ​​și Crocs „urâți”. Nordstrom are în prezent acești pantofi sport la reducere de până la 30%.

Întrucât marca este renumită pentru standardele sale fără compromisuri, prețul pantofilor este de obicei prohibitiv. Cu toate acestea, brandul a introdus recent o linie limitată de adidași. Acești pantofi sport sunt comercializați ca „complet distruși” și vin atât într-un catar înalt, cât și fără spate. Pantofii se vând la un preț mare, dar sunt încă extrem de la modă și sunt disponibili atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Achiziționarea unei perechi de adidași Balenciaga este o modalitate excelentă de a intra în cele mai recente tendințe ale modei.

Influența esteticii îmbrăcămintei sport

Influența esteticii îmbrăcămintei sport asupra pantofilor Balenciaga nu este nimic nou. Ghesquiere a fost un designer de modă timpuriu și și-a petrecut ani de zile perfecționându-și meșteșugul la diferite mărci, ajungând în cele din urmă la poziția de director de creație al Balenciaga. Dar înainte de a-și putea aduce viziunea la viață, a trebuit mai întâi să-și depășească aversiunea față de îmbrăcămintea sport.

Influența lui Gvasalia este evidentă în încălțămintea de atletism pe care a creat-o la Balenciaga. Scopul său a fost să modernizeze brandul, subliniind totodată confortul și funcționalitatea pantofilor săi. Estetica sa sportivă și abordarea îndrăzneață l-au ajutat pe Balenciaga să treacă de la un brand de lux la un lider în spațiu. Cea mai faimoasă linie a sa, Balenciaga Speed ​​Trainer, prezintă emblematica logo „G” într-un stil futurist.

Credit imagine: https://www.nbcnews.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *