Sfaturi pentru aranjarea și drapatul unei rochii Balenciaga

Rochie Balenciaga

O rochie Balenciaga este o piesa vestimentara sofisticata si feminina care te va face sa te simti fabuloasa si frumoasa. Rochiile acestui designer sunt concepute pentru a vă îmbunătăți silueta și a flata fiecare curbă. Iată câteva sfaturi pentru coafarea și drapajul unei rochii Balenciaga. Aceste sfaturi se bazează pe stilurile proprii ale designerului și sunt destinate celor care ar dori să-și imite aspectul. Sunt perfecte și pentru cei care nu sunt siguri cum să se potrivească unei rochii.

Cum să creezi un dart „balenciaga”

Fie că îți dorești un decolteu mai îndrăzneț sau un decolteu mai croit silueta, poți învăța cum să creezi singur un dart „balenciage”. Spre deosebire de săgețile tradiționale, care sunt realizate prin coaserea materialului cu două linii paralele, săgețile „balenciaga” sunt realizate dintr-o singură bucată de material. Primul pas în crearea acestor săgeți este să tăiați materialul la cusăturile laterale și apoi tivul marginile manual.

După ce ați tăiat materialul, va trebui să fixați un model pe el. Acest model va contura săgețile, cusăturile, buzunarele, cusăturile laterale și CB. De asemenea, va trebui să ridicați un singur strat de țesătură, astfel încât să nu cusați prin el. După ce ați făcut acest lucru, veți fi gata să începeți să coaseți!

Cum să creați un dart „cocon”

Dacă doriți să învățați cum să faceți un „cocon” model de cocoon, luați în considerare cum au făcut-o designerii. Aceste rochii au o formă distinctă și au fost modelate de unii dintre cei mai cunoscuți designeri de modă ai tuturor timpurilor. Aceste rochii sunt extrem de versatile și pot fi folosite pentru o varietate de ocazii. Un exemplu de acest tip de rochie este pelerina Balenciaga.

De asemenea, talia imperiului era populară în această epocă și Balenciaga a ținut acest lucru în minte atunci când și-a creat rochiile. Talia imperiu a rochiilor Empire a creat o linie de bust înalt. Rochia „Amphora” a fost o preferată deosebită a designerului, cu un spate ca de cocon. Pentru a finaliza aspectul, designerul a finisat spatele cu o canapea enormă înnodata. Rochia Amphora este un alt exemplu de design Balenciaga care folosește acest stil de darting. Rochia are un decolteu fără bretele și este ușor căptușită pe umeri.

Cum să drapezi o rochie „balenciaga”

O rochie „balenciaga” este o piesă vestimentară frumoasă, fluidă, care are un tiv asimetric și o construcție din crepon cu pliuri puternice. Această piesă vestimentară pare să se întindă în cascadă în jurul purtătorului și are mâneci clopot și o componentă elegantă de eșarfă. Aceasta rochie este perfecta pentru covorul rosu sau pentru o ocazie speciala. Pentru a învăța cum să draperii o rochie „balenciaga”, urmați aceste sfaturi simple.

Rochia Balenciaga are un decolteu înalt asimetric, cu tiv drapat și panouri laterale. Este 100% poliester și este produs în Italia. Marca are sediul la Paris și este cunoscută pentru că depășește limitele modei. Noul director de creație, Demna Gvasalia, vrea să aducă casa în secolul XXI. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să draperi o rochie Balenciaga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *